Η Ιστορία μας

Η εταιρεία μας υφίσταται με την συγκεκριμένη εταιρική μορφή (Ομόρρυθμος Εταιρεία), από την 12η Σεπτεμβρίου του 1989, ως Θ. ΓΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε..

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Θεόδωρος Γκαραμπίνας, η δράση του οποίου ξεκινάει από το 1962, απλός επιτηδευματίας ως εμπορικός αντιπρόσωπος-παραγγελιοδόχος.

Ο Θ. Γκαραμπίνας κατάφερε, δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο στη δουλειά του, να αντιπροσωπεύσει στην Ήπειρο μεγάλες εταιρείες, όπως είναι η Σοκολατοποιία Παυλίδου ΑΕ, η ΖΑΝΑΕ, η Βravo ΑΕ, η Eύρηκα Ελλάς ΕΠΕ, η Δ. Θ. Μπερτζελέτος & Αφοί ΑΕ κ.α..

Έχοντας την ουσιαστική βοήθεια της συζύγου του Δάφνης Γκαραμπίνα, δημιούργησε με όλους άριστες και άψογες συνεργασίες.

Με την συνταξιοδότηση του το 2002, την θέση του έλαβε ο νεότερος γιός του Χρήστος Γκαραμπίνας, έχοντας σπουδάσει στο εξωτερικό (B.Sc. in Business & Technology, MBA in Marketing) πάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων και η εταιρεία μετονομάστηκε σε ΓΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΟΕ.

Εταίροι του είναι τα δύο αδέλφια του. Η Δέσποινα Γκαραμπίνα, με μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις τόσο των μεγάλων τοπικών αλυσίδων, όσο και του χονδρεμπορίου και ο Στέφανος Γκαραμπινας στη μηχανοργάνωση της εταιρείας, με βάση την μεγάλη πείρα του πάνω στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις γλώσσες προγραμματισμού.